Guardian Energy Egg

Guardian Energy Egg
Guardian Energy Egg
Milou van Rooij – de Vries
Categorie:

Vreemde energie is alle energie, die niet in jouw systeem hoort. De bron van de vreemde energie kan van alles zijn, waaronder: apparatuur, medicijnen, voeding, andere mensen en een plek waar je geweest bent. De energie komt via breukjes (laesies) in je aura naar binnen.

Tegelijkertijd lekt jouw eigen energie weg. Je lichaam probeert continue vreemde energie in je systeem te elimineren. Dit is een natuurlijk proces, dat veel energie kost. Het lukt de meeste mensen niet om de vreemde energie volledig te elimineren, waardoor ze een belasting opbouwen.

Vreemde energie zorgt voor energetische blokkades. Daardoor stroomt je levensenergie (ki) in je lichaam niet meer optimaal. Het zorgt voor switches, waardoor ki soms een onnatuurlijke richting op gaat stromen. Hierdoor neem je bepaalde ki onvoldoende op en ontstaan er allerlei lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele problemen.

De ki stroom herstel je onder andere door middel van Energy Eggs. Met Energy Eggs ondersteun je je persoonlijke energie. De Energy Eggs helpen de breukjes in je aura te herstellen en de vreemde energie te elimineren. Ze helpen om energetische blokkades en switches op te heffen. Hierdoor krijgt je lichaam de kans om zelfhelend te zijn.

Kosten:
Aanbieding geldt alleen voor de Guardian Energy Egg klein. Bestellen via https://www.healthcentre-cho.com/contact/stel-je-vraag/ onder vermelding van: “aangesloten RR30% korting”.
Specialiteit:
Ondersteuning persoonlijke energie
Visie:
Verbeter de kwaliteit van leren, werken en leven!
Functie Reiki Ryoho:
Raad
Stad:
Maarssen
Postcode:
3607KK
Provincie:
Utrecht
Land:
Nederland
Website:
Telefoon nr:
0346700217
Business Tags:
  • Guardian Energy Egg