Healing Space

Healing Space
Healing Space
Toña Wong Chung
Categorie:

De persoonlijke benadering staat centraal, of het nu gaat om een individueel behandeltraject, een cursus of opleidingstraject of een stilteretraite.
Alle behandelaren, begeleiders en docenten verbonden aan Healing Space hechten waarde aan ruimte om kennis, inspiratie en heling van binnenuit te laten ontstaan.
Alle cursussen waarbij de kennisoverdracht centraal staat, zijn zodanig ingedeeld, dat de cursisten voldoende tijd hebben om de stof te integreren.
Alle cursussen waarbij kunde centraal staat, zijn zo ingericht dat er veel geoefend wordt met alle praktijkvaardigheden. De intense beleving van de cursus en de groepsdynamiek is daardoor hoog en daarmee ook de kwaliteit van de scholing en de tevredenheid van de cursisten.

Specialiteit:
Master opleiding, reiki voor kinderen, ki trainingen, natuurgeneeskunde, healing,
Visie:
Healing space is de ruimte die ontstaat als twee of meer mensen met eenzelfde liefdevolle intentie samen komen. Binnen dit veld komen zowel de behandelaar als degene die behandeld wordt in de optimale conditie om hun rol te vervullen. De behandelaar wordt maximaal geopend om te geven en de behandelde wordt maximaal ontvankelijk. Ook de overdracht van kennis en de ontvankelijkheid voor inspiratie vindt optimaal plaats binnen de healing space.
Stad:
Hoogland
Postcode:
3828 PG
Provincie:
Utrecht
Land:
Nederland
Telefoon nr:
06 – 24 81 29 49
  • Healing Space
  • Healing Space