Om Mayura

Om Mayura
Om Mayura
Jenny Law
Categorie:

Mijn naam is Jenny, geboren in 1985 en opgegroeid in Utrecht. Ik heb mijn opleiding Reiki Practitioner aan het Nederlof Centrum (Amsterdam) voltooid en daarnaast ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht als Musicoloog. Het beoefenen van Reiki betekent ontzettend veel voor mij. Als doorgeefluik van universele levensenergie help ik niet alleen anderen (mens, dier, natuur), maar ook mijzelf en mijn eigen persoonlijke groei.

Daarnaast ben ik van nature een Hoog Sensitief Persoon (HSP) en richt ik mij graag op mensen die ook hooggevoelig zijn. Hiervoor geef ik HSP Massages. Ik kan je helpen door tips en oefeningen te geven m.b.t. hoe je beter kunt gronden, zodat je eigen energie dicht bij jou kunt blijven. Als HSP is het soms lastig om je staande te houden wanneer de wereld om je heen je overweldigt. Wat natuurlijk te maken heeft door teveel prikkels op ons fijngevoelig zenuwstelsel.

Ook geef ik in mijn praktijk stemvorkbehandelingen (Fonoforese). Ter ondersteuning kunnen de stemvorken, met ieder zijn eigen trillingsfrequentie, tijdens de consulten toegepast worden. Muziek en klanken hebben mij altijd gefascineerd, doordat ze de menselijke geest en het lichaam kunnen beïnvloeden.

Verder kan ik tijdens een consult (op verzoek) gebruikmaken van tarotkaarten (Rider Waite) als hulpmiddel.

Specialiteit:
Reiki, HSP Massage en Fonoforese (stemvorkbehandeling)
Visie:
We Are Light
Stad:
Utrecht
Provincie:
Utrecht
Land:
Nederland
Telefoon nr:
06-82123576