Utrecht

Bart Creemers
Specialiteit:
Reiki
Stad:
Zeist
Healing Space
Toña Wong Chung
De Reiki Practitioner verdiept en bekwaamt zich in het waarnemen van een verband tussen klachten en hun oorzaak en kan de cliënt begeleiden om zelf ook verbanden te leggen tussen hun klachten en de oorzaak daarvan.
Specialiteit:
Reiki
Stad:
Hoogland
Healing Space
Marcelino Smith
Welkom op de website van Healing Space, Opleidingsinstituut voor Natuurlijke Geneeswijzen. Je kunt bij ons terecht om cursussen te volgen bij één van onze topdocenten om in balans te komen en vreugde te ervaren in het leven.
Specialiteit:
Reiki
Visie:
Healing space is de ruimte die ontstaat als twee of meer mensen met eenzelfde liefdevolle intentie samen komen. Binnen dit veld komen zowel de behandelaar als degene die behandeld wordt in de optimale conditie om hun rol te vervullen.
Stad:
Hoogland
Health Centre Chõ, onderdeel Chõ Instituut
Milou van Rooij – De Vries
Wil jij zelf de verantwoording nemen over jouw energiebalans? Dan zit je bij het Chõ Instituut (onderdeel van Health Centre Chõ) op de goede plek. Je kunt kiezen uit verschillende trainingen, cursussen en opleidingen, die jezelf en anderen beter in balans brengen. Zo verbeter je de kwaliteit van jouw leven, werken en leren. Reiki is één van de cursussen waar je uit kunt kiezen.
Specialiteit:
Reiki behandelingen, cursussen en opleidingen, kindercursus
Visie:
Verbeter de kwaliteit van Leven en Werken
Functie Reiki Ryoho:
Raad
Stad:
Maarssen