Yvon voor Balans

Yvon voor Balans
Yvon van der Meer
Categorie:

Door middel van handoplegging wordt energie uit het universum toegevoegd en kom je weer in balans. Je houdt je kleding gewoon aan. De Reiki energie gaat zijn weg vanuit het universum via mijn handen en stroomt door jouw energiebanen.
Een behandeling wordt uitgevoerd volgens vaststaande behandelstappen. Dit houdt in dat ik in een bepaalde volgorde mijn handen op het lichaam leg. Te beginnen bij de voorzijde van het lichaam: het hoofd, de borst en de buik. Vervolgens ga je op de buik liggen en wordt de rug behandeld.
Wanneer je ziek bent ondersteunt Reikibehandeling het herstel. Voorafgaand aan en na een operatie of (chemo)kuur is het een waardevolle aanvulling. Reiki is geen vervanging, wel een waardevolle aanvulling op de reguliere geneeskunde.
Bij zwangerschap biedt behandeling met Reiki verlichting van en ondersteuning bij de ongemakken die een zwangerschap met zich mee kan brengen. Meteen na de geboorte kunnen moeder en de pasgeborene tezamen Reiki ontvangen wat bijdraagt aan herstel.
Ook kinderen kunnen baat hebben bij behandelingen. Denk aan slaapproblemen, overactiviteit en onrust: Reiki werkt uitstekend!

Mocht je door omstandigheden niet in staat zijn om te kunnen komen, bijvoorbeeld een ziekenhuisopname, dan is het mogelijk een behandeling op afstand af te spreken.

Specialiteit:
aura healing, reiki en voeding
Visie:
Ieder mens in zijn kracht!
Stad:
Amstelveen
Postcode:
1188CZ
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Netherlands
Telefoon nr:
06-55791955
Dutch Dutch English English