Reiki Practitioners – Reiki behandelingen

Erkende Reiki Practitioners

Een Reiki behandeling is helend, ondersteunend, heerlijk, soms confronterend en eigenlijk altijd aan te raden. Reiki geeft rust, brengt balans tussen lichaam en geest en helpt het systeem weer herinneren dat het meer is dan wat je ziet en denkt; een goddelijk wezen dat in de kern zuiver en heel is. 

De Reiki Practitioners in de lijst van Reiki Ryoho zijn erkend, degelijk opgeleid, geven behandelingen, werken volgens Usui Shiki Ryoho (de traditionele reiki methode) en kennen een ethiekcode.

Rechts staan de aangesloten Reiki Practitioners op de kaart en kun je ook op regio of naam zoeken naar een geschikte Reiki Practitioner, om een Reiki behandeling bij te ondergaan. 

Reiki behandelingen

De erkende Reiki behandelaars kan je hieronder vinden.

Amela Merdovic

Anita Onwezen-van Rossum

Anja Klaasse Bos

Annemiek Meulenbroek

Annemiek van der Ham

Babette Kolen-Couzijn

Bernadette van Gameren-Snijders

Berthy Cambier

Bij Kim

Brigitte Maat-Schaghen

C.S. Blei-Amatdoerasit

Coby Dinkela

Conny Comba

Eva Bialystock

Hildegard Moonen

Ingeborg de Wit

Ingeborg Mooiweer

Ingrid Klok

Janice Hinlopen

Jennie Schemmekes

Jenny Law

Joëlle van Schayik

Jolanda Koopmans Galesloot

Jose van der Poel

Leonieke Pool

Margo Vermaat

Margreet Calter

Marie-Louise Kant-Muermans

Marjan Pleunis

Marlies Doeland

Michèlle Rambonnet

Nathalie de Vries

Nicoline Nieuwenhuizen-Jonker

Patricia Brosens-Tebbertman

Stefan Duteweert

Thea Koeleman

Yvette Peters

Yvon van der Meer

Loading...

Reiki sessie tarieven

minimaalmediummaximaal
60 minuten45,-60,-85,-
45 minuten35.-47,-65,-
30 minuten25,-35,-45,-

Ja en nee. Tot op heden hebben wij bij bijna elke reiki beoefenaar wel een deel van de essentie van reiki aangetroffen. We zeggen bewijst bijna, want er zijn gevallen bekend waarbij de beoefenaar (de mate van bewust afwijken laten we hierbij in het midden) iets beoefende dat echt op geen enkele wijze iets met reiki te maken had.

Welke behandelwijze de behandelaar ook kiest; reiki is hetzelfde. Het is wel zo dat een erkende behandelaar meerdere technieken tot zijn of haar beschikking heeft. De keuze daarin is aan de behandelaar, maar hangt ook af van de reden waarom iemand een reiki behandeling of een serie behandelingen wil ondergaan.

Het is niet gebruikelijk dat een reiki behandelaar na afloop exact deelt wat – waar gevoeld werd. Een goede behandelaar maakt een afweging ‘wat dient het om xx te delen met de cliënt’ en maakt daarin keuzes. Uiteraard kan de behandelaar op verzoek wel een algemene indruk geven hoe het ging. 

Ja. Maar het is ook normaal als je dat niet voelt. De sensaties of het ontbreken daarvan zeggen niets over het verloop van een reiki behandeling. Het gevoel kan ook elke reiki behandeling anders zijn.