Erkende Reiki Practitioners

Een Reiki behandeling is helend, ondersteunend, heerlijk, soms confronterend en eigenlijk altijd aan te raden. Reiki geeft rust, brengt balans tussen lichaam en geest en helpt het systeem weer herinneren dat het meer is dan wat je ziet en denkt; een goddelijk wezen dat in de kern zuiver en heel is. 

De Reiki Practitioners in de lijst van het overkoepelende stichting Reiki Ryoho zijn erkend, degelijk opgeleid, geven behandelingen, werken volgens Usui Shiki Ryoho (de traditionele reiki methode) en hanteren een ethiekcode.

Rechts staan de aangesloten Reiki Practitioners op de kaart. Als je interesse hebt in een reiki Practiotioner, kun je die op de kaart aanklikken. Ook kun je op regio of naam zoeken naar een geschikte Reiki Practitioner, ook wel Reiki therapeut of reiki behandelaar geheten, om een Reiki behandeling bij te ondergaan. 

Reiki behandelingen

De lijst van erkende Reiki behandelaars kan je hieronder vinden. Als je op de naam klikt, zie je hun informatie verschijnen.

Tanja de Jong

Amela Merdovic

Eva Bialystock

Joëlle van Schayik

Patricia Brosens-Tebbertman

Conny Comba

Anja Klaasse Bos

Bij Kim

Jose van der Poel

Janice Hinlopen

C.S. Blei-Amatdoerasit

Stefan Duteweert

Marlies Doeland

Bernadette van Gameren-Snijders

Nathalie de Vries

Michèlle Rambonnet

Marjan Pleunis

Hildegard Moonen

Berthy Cambier

Thea Koeleman

Jennie Schemmekes

Leonieke Pool

Annemiek van der Ham

Brigitte Maat-Schaghen

Ingrid Klok

Margo Vermaat

Annemiek Meulenbroek

Babette Kolen-Couzijn

Margreet Calter

Loading...

Reiki sessie tarieven

minimaalmediummaximaal
60 minuten45,-60,-85,-
45 minuten35.-47,-65,-
30 minuten25,-35,-45,-

Ja en nee. Tot op heden hebben wij bij bijna elke reiki beoefenaar wel een deel van de essentie van reiki aangetroffen. We zeggen bewijst bijna, want er zijn gevallen bekend waarbij de beoefenaar (de mate van bewust afwijken laten we hierbij in het midden) iets beoefende dat echt op geen enkele wijze iets met reiki te maken had.

Welke behandelwijze de behandelaar ook kiest; reiki is hetzelfde.

Het is wel zo dat een erkende behandelaar meerdere technieken tot zijn of haar beschikking heeft. De keuze daarin is aan de behandelaar, maar hangt ook af van de motivatie waarom iemand reiki wil ondergaan.

Het is niet gebruikelijk dat een reiki behandelaar na afloop exact deelt wat – waar gevoeld werd. Een goede behandelaar maakt een afweging ‘wat dient het om de sensaties te delen met de cliënt’ en maakt daarin keuzes. Uiteraard zal de behandelaar op verzoek wel een algemene indruk geven hoe het ging. 

Ja, zeker. Maar het is ook normaal als je dat niet voelt. De sensaties, of het ontbreken daarvan, zeggen niets over het verloop van een reiki behandeling. Het gevoel kan ook elke reiki behandeling anders zijn. 

Schrijf je in voor de Reiki nieuwsbrief!

Ben je op zoek naar een erkende reiki master om een cursus of opleiding te volgen? Kijk dan bij het register van erkende reiki masters.

reiki ryoho zegel - erkende reiki practitioners voor reiki behandelingen