Reiki Ryoho Foundation is niet tegen reguliere zorg of medicijnen. Reiki volgens Usui Shiki Ryoho gaat daarentegen in de basis wel uit van het natuurlijk immuunsysteem en van een integriteit hierin. Met integriteit bedoelen we dat Usui Shiki Ryoho er vanuit gaat dat de mens in de natuurlijke vorm een gigantische kracht en flexibiliteit bezit. Dit komt ook terug in de afweging bij medisch ingrijpen, medicijnen en in dit geval een aantal producten die als vaccins op de markt zijn gebracht. Deze producten, in de volksmond bekend als covid vaccins, hebben twee nadelen. Een ethische en een praktische, namelijk de integriteit van het lichaam.

Ethisch

 • De producten zijn alle vervaardigd met of middels (testen) cellijnen** van geaborteerde baby’s. In dit geval baby’s die ouder zijn dan gebruikelijk; namelijk oud genoeg om al geheel functionerende organen te hebben, want die zijn nodig voor de cellijnen.

Integriteit van het lichaam

 • De meeste vaccins (in west Europa allemaal) zijn gebaseerd op vector of mRNA technologie.
 • Hat nadeel van deze technologieën is dat ze geen verzwakt vaccin inbrengen (zo werken de ouderwetse vaccins welke vervolgens een anti-reactie van het lichaam oproept), maar een boodschap injecteren die het lichaam wijsmaakt dat de hersenen opdracht gegeven hebben tot het vervaardigen van een soort eiwit (de z.g. spike-eiwitten). Het lichaam herkent deze door jouw eigen lichaam vervaardigde eiwitten als vijandelijk en gaat antistoffen produceren. Het bezwaar tegen deze goed klinkende technologie is:
  – het vervaardigen van de eiwitten is niet tijd en kwantiteit gebonden (er is geen eindtijd geprogrammeerd in het geïnjecteerde mRNA en afhankelijk van je gezondheid is de hoeveelheid variabel, hoe gezonder en jonger hoe meer je lichaam aanmaakt).
  – afhankelijk van je gezondheid en de staat van je immuunsysteem kan je reactie op de vijandelijke eiwitten zo fel zijn, dat je ten onder gaat aan je eigen lichaam met ziekte of ernstiger tot gevolg.
  – de mRNA deeltjes komen, zo blijkt nu, ook in de bloedstroom, organen en de hersenen terecht.
  – overheidsgegevens van onder andere Engeland en Israel geven aan dat het vaccin niet alleen zijn werking verliest, maar ook het gehele immuunsysteem aantast met tussen de 4-8% per week.
 • Met name het laatste is voor ons onaanvaardbaar. De integriteit van de mens is het belangrijkste wat we hebben.

** Een cellijn zijn cellen van bijvoorbeeld een levende lever die na het oogsten (de baby) verder gekweekt wordt; wat wil zeggen dat de hoeveelheid middels cel vermeerdering steeds groter gemaakt wordt, zodat bedrijven gebruik kunnen maken van de levende cellen.

Ethische doctrine

 • Usui Shiki Ryoho is in de basis een leefwijze, een erkennen van wat wij als mens en als ziel zijn. Daarop gebaseerd heeft Reiki Ryoho Foundation een Ethische Doctrine gecreëerd die zich uitspreekt over Usui Shiki Ryoho en de huidige soort vaccins. Zie de download link op deze pagina.

Vrijstelling vaccinatie

 • Als organisatie bemoeien wij ons niet met het individuele wel of niet vaccineren. Wel vinden we het belangrijk om, vooruitlopend op steeds meer maatschappelijk dwang en een eventuele verplichting in meerdere landen, een vrijstelling voor de vaccinatie te bieden. Zie de download link op deze pagina.

Downloads

Ethische doctrine: klik

Vrijstelling: klik

Bestuur en Raad Reiki Ryoho Foundation.

 

 

Bas Buis
Author: Bas Buis

Reikimaster, bestuur Reiki Ryoho