Het bestuur en de gebruikers waren heel tevreden over de lay-out, verstrekte informatie en de algehele opbouw van de website. De achterliggende technologie (platform Divi) leverde echter te vaak problemen op in combinatie met het systeem van de registers en een systeem dat wij in de toekomst willen implementeren. 

Daarnaast hadden sommige gebruikers last van vreemd voorspelbaar gedrag van de software tijdens het maken of aanpassen van een Vermelding of Activiteit. Dat bleek niet aan de software te liggen, maar aan de achterliggende technologie van de website zelf. 

Daarom is de hele website opnieuw opgebouwd met een ander onderliggend thema en andere code. De opbouw, menu’s en dergelijke zijn geheel identiek gebleven. We zijn blij te kunnen melden dat alles nu heel stabiel draait en meteen ook een stuk sneller is geworden. 

Ook is meteen de lay-out en stijl wat opgefrist. 

De plaats is nu zichtbaar bij elke beoefenaar in het overzicht van aangesloten beoefenaars. Natuurlijk staat je adres in jouw eigen Vermelding, maar in het overzicht van een heel register of na en zoekopdracht stond de stad niet vermeld. Dat was onhandig voor de bezoeker. Nu staat de stad meteen onder je naam.

Hou er rekening mee dat de scheiding tussen openbaar nieuws en nieuws voor aangesloten beoefenaars er nog steeds is; het nieuws voor aangeslotenen bevat alle nieuws en het openbare deel alleen een deel. Nieuws dat jou als aangeslotene aangaat vind je via het bovenste menu.

Bas Buis
Author: Bas Buis

Reikimaster, bestuur Reiki Ryoho

Vergelijkbare berichten