De website wordt beetje bij beetje omgezet van Elementor naar Gutenberg. Als dat je niets zegt; dat betreft alleen het systeem waar de pagina’s mee gemaakt en onderhouden worden. Als het goed is merk je daar verder niets van, behalve dat de pagina’s een (heel) stuk sneller zullen laden. Het kan echter gebeuren dat een oude pagina (of het oude adres) nog deels in het cache geheugen van je computer of tablet zit. Dan zie je even niets, of een mix van de oude en de nieuwe pagina. Dat heeft verder niets met de website te maken. Ververs dan het cache geheugen van je browser en het is verholpen. 

Ook zijn de vertalingen van de (bijna altijd Engelse) software aangepast. Je zult nu nog minder vaak een verloren Engelse tekst tegenkomen bij het aanmaken van een nieuwe vermelding of activiteit.

De agenda staat nu ook voor op de home pagina. Bezoekers zien deze nu veel beter. Dit zal zeker effect hebben qua aantal bezoekers. We raden aan om als je cursus geeft, deze ook in de agenda te zetten.

De vermeldingen in het register (overzicht) zijn verbeterd. Als je meerdere foto’s gebruikt, worden deze nu dynamisch vertoont. De vermelding als geheel is mooier geworden. De praktijknaam is nu blauw en is wat prominenter aanwezig.

Bas Buis
Author: Bas Buis

Reikimaster, bestuur Reiki Ryoho

Vergelijkbare berichten